Diploma İşlemleri

2018-2019 eğitim-öğretim yılı yaz döneminde mezun olan öğrencilerimizin diplomaları düzenlenerek dağıtıma hazır hale getirilmiştir. Mezunlarımız diplomalarını alırken herhangi bir sorun yaşamamaları için diploma almaya gelmeden önce aşağıda belirtilen işlemleri yapmaları yararlı olacaktır.

1. Geçici Mezuniyet Belgesi alanlar, diplomalarını almaya gelirken bu belgenin aslını yanlarında bulundurmaları gerekmektedir.

2. Mezun öğrencilerimiz diplomalarını bizzat kendileri alacaklardır. Gelemeyecek durumda olan mezunlarımız, noter vekaletnamesi ile diplomalarını alacak bir yakınını yetkilendirebilir. Yetkilendirecekleri kişinin, diploma teslimi sırasında kimliğini ve vekaletnameyi ibraz etmesi zorunludur.

3. Diplomalar okulumuzun giriş katında bulunan memur odasından teslim edilecektir.

3. Diplomalarını teslim alan öğrencilerimizin mezun bilgi formunu doldurmaları gerekmektedir.

Yayın: 26.06.2019 - Güncelleme: 26.06.2019 16:39 - Görüntülenme: 8492