KÜTÜPHANEMİZ ZENGİNLEŞTİ

Okulumuzun 9/A sınıfı öğrencilerinden Beyza  ÇAĞIRIR, Esra AKBAŞ, Melisa Bahar  AKBULUT ve İrem URAL okul kütüphanemizi temizleyip düzenlediler. Kitapları içeriklerine göre gruplandırdılar. Duvarlara şairlerimizin sözlerini astılar . Masalara örtü serdiler. Kütüphane duvarına özellikle yazmış oldukları: "  Kitapsız yaşamak kör, sağır ve dilsiz yaşamaktır ."   sözü çok anlamlıydı. Öğrencilerimiz bu vesile ile arkadaşlarına kitapların renkli dünyasına inmenin yolunu gösterdiler . Şimdi zamanı olan öğrenci ve öğretmenlerimiz kütüphanede keyifle kitap okuma saati yapıyor. Kitap, bilginin yolu, kitap hayal kurmanın sonu ... Bize bu harika ortamı oluşturan titiz ve kitap dostu kızlarımıza canı gönülden teşekkür ederiz.

Kitapların dünyasına indikKütüphanemizi zenginleştiren mimarlar : 9/A sınıfındanBeyza ÇAĞIRIR, Esra AKBAŞ, Melisa Bahar AKBULUT ve İrem URALKapımızdaki şairlerYazarlarımızKitap okuma saatimizOkuma saatiSözün güzelliği

Yayın: 22.02.2018 - Güncelleme: 24.03.2018 00:10 - Görüntülenme: 4799