Bahçelievler Türkiye Gazetesi Çok Programlı Anadolu Lisesi

Yenibosna Merkez Mh. 29 Ekim Cd. Köknar Sk. No.3, 34197 Bahçelievler / İSTANBUL
Vizyon
Çağdaş eğitim seviyesini yakalamış, alt yapısı sağlam ilerici teknolojiyi kullanabilen, öğrencilerinin bireysel gelişimlerini destekleyen, temel insani değerlere sahip bireyler yetiştiren bir kurum olmak.
Misyon
Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı, çağdaş eğitim seviyesine ulaşmış, Muhasebe-finansman, büro yönetimi ve bilişim teknolojileri alanında ilerici düşünebilen teknik ve hizmet sektörüne elemanlar yetiştiren bir eğitim kurumuyuz.
Kütüphane Kitap Sayısı :700
Öğretim Şekli :Örgün, Anadolu Lisesi ve Anadolu Meslek Programı tekli eğitim , Çok Programlı Anadolu Lisesi, Mesleki Eğitim Merkezi(Mesem), Mesleki Açık Lise
İngilizce, Almanca
Ulaşım
Okulumuza ulaşım için ; Bakırköyden 98B hat numaralı Bakırköy - Yenibosna (Kuyumcukent), Yenikapıdan 31 hat numaralı Yenikapı - Yenibosna (Kuyumcukent) veya Eminönünden 31E hat numaralı Eminönü - Yenibosna (Kuyumcukent) otobüslerinin yanısıra Şirinevlerden kalkan TGRT-Eskidji Minibüsleri kullanılabilir. Altınyıldız İlköğretim Okulu durağında inip okulumuza ulaşım sağlayabilirsiniz.
VAR
Okulumuz, İstanbul ili, Bahçelievler ilçesi, Yenibosna semtinde bulunmaktadır.
İl Merkezine 15 km. İlçe Merkezine 4 km.
Kontenjan Bilgileri
Sınavsız öğrenci alan ortaöğretim kurumlarında NAKİL işlemleri için boş kontenjan bilgileri MEB E-OKUL sayfasında bulunmaktadır. (https://e-okul.meb.gov.tr/OrtaOgretim/OKL/OOK06011.aspx)
Sosyal ve Kültürel Faaliyetlerimiz menüsünden detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.
Diğer Hususlar
Okulumuzun eski isimleri, "Bahçelievler Türkiye Gazetesi Ticaret Meslek Lisesi" ve "Bahçelievler Türkiye Gazetesi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi"dir.Okulumuz Karma eğitim vermektedir ve pansiyonlu değildir.