T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / BAHÇELİEVLER - Bahçelievler Türkiye Gazetesi Çok Programlı Anadolu Lisesi

Ara

Okulumuzun Girişimcilik Kulübü Öğretmeni Erol YÖRÜK ile öğrencileri; sınıf kapıları ve koridorlara edep, ahlak, erdemlilik gibi konularla ilgili tanınan insanların sözlerine yer vermiştir. Bu vesile ile değerlerimizin önemi vurgulanmıştır. Çalışmalarından dolayı öğretmenimize ve öğrencilerine teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuzun Beden Eğitimi Öğretmeni Barış Dikerman; Gençlerimizi ruhen, fikren ve bedenen olgunlaştıran, geliştiren, en az yorgunluğa karşılık en çok fayda sağlayan futbola yönlendiriyor. Okul Futbol Takımımız, futbol il müsabakalarına katılacaktır. Başarılarıyla bizi gururlandırıp en  iyi şekilde temsil edeceğine inandığımız futbol takımı oyuncularımıza ve  öğretmenimize çok teşekkür ederiz.

Ara

Müdürümüz Yusuf ATEŞYAKAR´ın oluşturduğu " Kudüs Komisyonu " nun ortak emeği sonucu okulumuzda panolar oluşturuldu, konuyla ilgili slayt gösterileri hazırlandı, sınıflarda Kudüs´ün İslam ve semavi dinler için  öneminden bahsedilip dualar edildi. Özelikle hazırlanan panolar gerek görsel anlamda  gerek bilgi anlamında koridorlarımızı donattı. Çalışmaların her aşamasında yanımızda olan Müdürümüze, idaremize, Kudüs Komisyonuna ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuz Biyoloji öğretmeni Nazlı SERBES´ in rehberliğinde, biyoloji  sergisi hazırlandı. Sergide: Bitki ve hayvan hücresi maketi,kromozomun yapısı, dişi ve erkek üreme sistemi yapıları, mayoz bölünme ve mitoz bölünme ile ilgili maketler vardı. Biyoloji derslerini  çok seven yetenekli öğrencilerimizin ellerinden çıkan ürünler, göz kamaştırıcıydı. Okulumuzun koridorlarını rengarenk süsleyen, görselliği kadar bilgi verici olan bu harika sergiyi hazırlayan Nazlı Hocamıza ve yetenekli öğrencilerine çok teşekkür ediyoruz.

Ara

Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Betül MİNAZ´ ın rehberliğinde, 9/ A sınıfı öğrencilerinin kendi sınıflarına sandıktan yaptıkları kütüphane, duvar fotoğrafları  ve sanat ağacı mükemmel bir çalışma oldu. Hem öğrencilerimizin okuma isteklerini artıran hem de okulumuzu görsel olarak  renklendiren bu anlamlı, keyifli  ve güzel çalışmalardan dolayı öğretmenimize ve öğrencilerimize  teşekkür ederiz.

Ara

2017-2018 Eğitim Öğretim yılnda 9. Sınıflarda okutulan Sosyal Etkinlik Dersinde 9/D sınıfından bir grup öğrenci Sağlıklı iletişim ve Sağlıksız iletişim konulu çalışma ve okul panosu hazırlamışlardır. Ders öğretmeni Mine SUBAŞI´ya ve etkinliği hazırlayan öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuzun 12/D ve 9/D sınıfından bir grup öğrenci 3 Aralık Engelliler günü münasebetiyle okul panosu hazırlamışlardır. Görevli öğretmen Mine SUBAŞI´ya ve öğrencilerimize çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz

Ara

İdaremizin desteğiyle oluşturduğumuz " Bowling Turnuvası" na 23 kişi katıldı. Okul temsilcimiz Umutcan BAKIR ve memurumuz Metin ERDOĞAN´ ın iş birliğiyle yapılan etkinlikte, öğrencilerimizin sevinci ve geçirdikleri keyifli dakikalar görülmeye değerdi. Başta okul idaremiz olmak üzere Metin ERDOĞAN ve Umutcan BAKIR´ a , etkinliğe katılan öğrencilerimize, yanımızda olan Zeynep ve Turgut öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ara

Cuma günü İstiklal Marşı töreninde Fatih UYGUN öğretmenimizin çektiği bu harika fotoğraf karesi,  bizi çok  duygulandırdı. Şanlı ay yıldızlı bayrağımız, vatan sevgisiyle dolu öğrenciler ve eğitim neferi öğretmenleriyle gururla dalgalanacaktır semalarda çok şükür.

Kas

Öğretmenler Günü´nde kapıda güllerle karşılanmamız,öğrencilerimizin duygu yüklü şiirleri , Metin Erdoğan´ın "Diriliş´in Ritmi" adını verdiği koro ekibinin enstrüman şöleni , İbrahim Hocamızın hazırladığı müzik grubunun bağlama sesi, Tiyatro Kulübümüzün "Yıllar Sonra" isimli oyunu, koridorlarımızı süsleyen rengarenk panolar, ismimize özel yapılan hediyeler ,bahçede harika mangal sefamız, velilerimizin kurabiye ve börek ikramları...

Kas

12. sınıf öğrencilerimizle Bahçelievler Kongre Merkezi´nde Eğitim ve Kariyer Günleri´ne katıldık.

Kas

Geleneksel kahvaltı etkinliğimiz, Öğretmenler Günü Haftası vesilesiyle 21 Kasım Salı günü, öğle arasında kütüphanede yapıldı.Öğretmenlerimizin varlığıyla bereketlenen bu mütevazi kahvaltı sofrasını ,okul yönetimimiz düzenledi. Kahvaltıyı hazırlayan değerli idaremize çok teşekkür ederiz.

Kas

Okul olarak Cennet  Kültür ve Sanat Merkezi´nde tiyatro izlemeye gittik.Bu keyifli etkinliği düzenleyen idaremize teşekkür ederiz.

Kas

Okulların açıldığı ilk hafta ,milli irademize kastedilen hain kalkışma karşısında,demokrasiye sahip çıkarak Dünyaya ders veren Kahraman Türk Milletimizin 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü´nü kutladık.Şehitlerimize Allah´tan rahmet diliyor,Gazilerimizi minnetle anıyoruz.
 Programı hazırlayan öğretmenlerimiz Ayşe Gevran ve Sebahat Kömürcü´ye teşekkür ederiz.

Eyl

Türkiye Gazetesi ailesi dinamik öğretmen kadrosu,azimli öğrencileri ve kıymetli velileriyle yeni eğitim-öğretim yılına başladı.2017-2018 Eğitim-Öğretim yılının tüm eğitim dünyasına başarılar getirmesi umuduyla.