Kas

Geleneksel kahvaltı etkinliğimiz, Öğretmenler Günü Haftası vesilesiyle 21 Kasım Salı günü, öğle arasında kütüphanede yapıldı.Öğretmenlerimizin varlığıyla bereketlenen bu mütevazi kahvaltı sofrasını ,okul yönetimimiz düzenledi. Kahvaltıyı hazırlayan değerli idaremize çok teşekkür ederiz.

Kas

Okul olarak Cennet  Kültür ve Sanat Merkezi´nde tiyatro izlemeye gittik.Bu keyifli etkinliği düzenleyen idaremize teşekkür ederiz.

Kas

Okulların açıldığı ilk hafta ,milli irademize kastedilen hain kalkışma karşısında,demokrasiye sahip çıkarak Dünyaya ders veren Kahraman Türk Milletimizin 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü´nü kutladık.Şehitlerimize Allah´tan rahmet diliyor,Gazilerimizi minnetle anıyoruz.
 Programı hazırlayan öğretmenlerimiz Ayşe Gevran ve Sebahat Kömürcü´ye teşekkür ederiz.

Eyl

Türkiye Gazetesi ailesi dinamik öğretmen kadrosu,azimli öğrencileri ve kıymetli velileriyle yeni eğitim-öğretim yılına başladı.2017-2018 Eğitim-Öğretim yılının tüm eğitim dünyasına başarılar getirmesi umuduyla.

May

Öğrencilerimizin okuduğu duygu yüklü şiirlerden,kulağımızın pasını silen türkülerden ve  "Ah Şu Büyükler"  adlı tiyatro oyunundan oluşan "EDEBİYAT ŞÖLENİ" etkinliğimizi sahneye taşıdık.Velilerimizin katılımıyla gerçekleşen yıl sonu etkinliğinde yer alan küçük oyuncularımıza ve yetenekli öğrencilerimize şükranlarımızı sunarız.